Om Din Bikeshop

Din Bikeshop – min cykelforretning

Mit navn er Morten. Jeg er ejer og stifter af cykelforretningen Din Bikeshop, en cykelforretning med webshop og egen butik og værksted. Min mission er at levere cykler, kvalitetsudstyr, værkstedsarbejde og rådgivning til cykelentusiaster som mig selv.

Jeg er selv MTB entusiast, ivrig motionist og inkarneret cykelnørd. Gennem adskillige år har jeg opbygget en stor teknisk viden om cykler, cykelteknik og udstyr, både som bruger, men også med udgangspunkt i min nysgerrighed på teknik generelt. Jeg elsker at nørde i ting. Det er nok også derfor jeg er uddannet ingeniør.

Jeg har tidligere arbejdet som cykelmekaniker, og har i dag fuldtidsarbejde som IT projektleder, og driver cykelforretningen ved siden af.

Som kunde hos mig kan du altid være sikker på at, jeg aldrig leverer noget, jeg ikke selv kan stå inde for… jeg bruger selv det udstyr jeg sælger i butikken og ved at det fungerer 100%.

Med venlig hilsen

Morten Odgaard
Ejer og stifter af Din Bikeshop

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge